Schnitzel met Baharat Paneerlaagje

Schnitzel met Baharat Paneerlaagje

Heel spannend is het vandaag niet, gepaneerde schnitzel met Vlaamse frieten die nog op moesten en een doperwtenmelange. De schnitzel heb ik zelf gepaneerd. Eigenlijk heel simpel en veel lekkerder dan de kant-en-klaar gepaneerde schnitzel. Ik haalde de schnitzels eerst door een geklutst eitje en daarna door paneermeel met wat gedroogde tijm en baharat by Jonnie Boer kruiden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel