Brasserie de Flandrien in Oudenaarde

Brasserie de Flandrien in Oudenaarde huissoep hiermee haal je gegarandeerd parijs Brasserie de Flandrien in Oudenaarde croque surplace ter plekke in stilstand te nuttigen
Voordat we naar de koers gingen kijken op de Wolvenberg zijn we nog even naar het centrum van Oudenaarde gegaan. Hier hebben we ook nog even geluncht en dat hebben we heel toepasselijk gedaan bij Brasserie de Flandrien. Deze brasserie is een onderdeel van het museum Centrum Ronde van Vlaanderen. Daar moet je toch als wielrenliefhebber zoals Michel eens geweest zijn. We hadden geen tijd om het museum in te gaan, maar hebben wel een hapje gegeten in de brasserie van het museum (en ook hier was genoeg te zien, shirtjes, foto’s en noem maar op).

Maar wat hebben we gegeten? Britt en ik kozen beide voor de soep van de dag, een huisgemaakt soepje waarmee je gegarandeerd Parijs haalt. Het bleek deze keer een wortelsoep te zijn (erg lekker overigens). Michel nam de croque surplace, die hij in stilstand moest nuttigen (dit was gewoon een tosti ham-kaas). Leuk om hier eens geweest te zijn!

Brasserie de Flandrien
Markt 43
9700 Oudenaarde (België)
Tel: (00)32(0)55-339933


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel