Burgerij in Schoten

Burgerij in Schoten Quel Cochon Burgerij in Schoten Smokey Bacon
Op zoek naar een lekker lunchadres wat op de weg naar ons weekendadres zat kwamen we uit bij Burgerij in Schoten. Even een stukje van de snelweg af. Burgerij, burgers voor burgers, is zoals de naam het al zegt een echt hamburger-restaurant en dat wilde ik weleens uit proberen en gelukkig Michel en Britt ook. Een goede keuze bleek.

Zelf koos ik voor de burger van de maand: de Quel Cochon: Versgemalen varkensvlees met Ardeense ham en emmentaler (in the mix), ijsbergsla, dunne schijfjes tomaat, gesmolten cheddar en pickles. Michel en Britt kozen beide voor de Smokey Bacon: versgemalen rundvlees, plakjes bacon, gesmolten Cheddar, ijsbergsla, dunne schijfjes tomaat, zoetzure augurk, gebakken ui en bbq-saus. Alledrie kozen we voor de full option, dus met sla een Vlaamse frietjes.

Kortom kom je in de buurt van Antwerpen, dan even van de snelweg af om in Schoten een speciale hamburger te eten. Naast deze vestiging heeft Burgerij ook een vestiging in Berchem en bij het MAS in Antwerpen.

Burgerij
Brechtsebaan 298
2900 Schoten (België)
Tel: (0032)(0)3-3451211


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat