Burgerij in Schoten

Burgerij in Schoten Quel Cochon Burgerij in Schoten Smokey Bacon

Op zoek naar een lekker lunchadres wat op de weg naar ons weekendadres zat kwamen we uit bij Burgerij in Schoten. Even een stukje van de snelweg af. Burgerij, burgers voor burgers, is zoals de naam het al zegt een echt hamburger-restaurant en dat wilde ik weleens uit proberen en gelukkig Michel en Britt ook. Een goede keuze bleek.

Zelf koos ik voor de burger van de maand: de Quel Cochon: Versgemalen varkensvlees met Ardeense ham en emmentaler (in the mix), ijsbergsla, dunne schijfjes tomaat, gesmolten cheddar en pickles. Michel en Britt kozen beide voor de Smokey Bacon: versgemalen rundvlees, plakjes bacon, gesmolten Cheddar, ijsbergsla, dunne schijfjes tomaat, zoetzure augurk, gebakken ui en bbq-saus. Alledrie kozen we voor de full option, dus met sla een Vlaamse frietjes.

Kortom kom je in de buurt van Antwerpen, dan even van de snelweg af om in Schoten een speciale hamburger te eten. Naast deze vestiging heeft Burgerij ook een vestiging in Berchem en bij het MAS in Antwerpen.

Burgerij
Brechtsebaan 298
2900 Schoten (België)
Tel: (0032)(0)3-3451211


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel