Pasta met Gerookte Kip, Doperwten en Appel

Pasta met Gerookte Kip, Doperwten en Appel

Ingrediƫnten: pasta, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 200 gram doperwten, 1 gerookte kipfilet, 1 appel, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de pasta beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200 gram diepvries doperwten toe. Roer even door. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden gerookte kip en 1 in blokjes gesneden appel toe. Warm het geheel op laag vuur even door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de pasta. Doe er op je bord wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!


2 reacties op “Pasta met Gerookte Kip, Doperwten en Appel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat