Risotto met Prei en Ham

Risotto met Prei en Ham

Ingrediënten: 1 ui, 150 gram hamblokjes, 1 prei, 2 kopjes risotto rijst, scheutje witte wijn, 500 ml bouillon, 1 1/2 eetlepel Boursin cuisine kruiden & knoflook,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 150 gram hamblokjes en 1 in ringen gesneden prei tot de ui en prei zacht zijn. Voeg 2 kopjes risotto toe en roer even om. Voeg een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens geleidelijk 500 ml bouillon toe en laat onder af en toe roeren de risotto gaar worden. Roer als laatste 1 1/2 eetlepel Boursin cuisine door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat