Risotto met Prei en Ham

Risotto met Prei en Ham

Ingrediënten: 1 ui, 150 gram hamblokjes, 1 prei, 2 kopjes risotto rijst, scheutje witte wijn, 500 ml bouillon, 1 1/2 eetlepel Boursin cuisine kruiden & knoflook,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 150 gram hamblokjes en 1 in ringen gesneden prei tot de ui en prei zacht zijn. Voeg 2 kopjes risotto toe en roer even om. Voeg een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens geleidelijk 500 ml bouillon toe en laat onder af en toe roeren de risotto gaar worden. Roer als laatste 1 1/2 eetlepel Boursin cuisine door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel