Muesli Koekjes

Muesli Koekjes

Ingrediënten: 85 gram boter, 125 gram donkere basterdsuiker, 1 ei, 135 gram bloem, 75 gram muesli, 1 theelepel speculaaskruiden (of koekjeskruiden),

Aantal koekjes: 11

Verwarm de oven voor op 185 graden. Bekleed een ovenplaat met bakpapier. Mix 85 gram boter met 125 gram donkere basterdsuiker en 1 ui tot een schuimige massa. Voeg 135 gram bloem, 75 gram muesli en 1 theelepel speculaaskruiden toe. Kneed of mix tot een massa. Leg ongeveer 11 balletjes ter grootte van een pingpongbal op de bakplaat. Plet de balletjes deeg een beetje. Zet de bakplaat ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes goed afkoelen. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel