Muesli Koekjes

Muesli Koekjes

Ingrediënten: 85 gram boter, 125 gram donkere basterdsuiker, 1 ei, 135 gram bloem, 75 gram muesli, 1 theelepel speculaaskruiden (of koekjeskruiden),

Aantal koekjes: 11

Verwarm de oven voor op 185 graden. Bekleed een ovenplaat met bakpapier. Mix 85 gram boter met 125 gram donkere basterdsuiker en 1 ui tot een schuimige massa. Voeg 135 gram bloem, 75 gram muesli en 1 theelepel speculaaskruiden toe. Kneed of mix tot een massa. Leg ongeveer 11 balletjes ter grootte van een pingpongbal op de bakplaat. Plet de balletjes deeg een beetje. Zet de bakplaat ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes goed afkoelen. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat