Schnitzel gevuld met Ossenworst en Kaas

Schnitzel gevuld met Ossenworst en Kaas

Ingrediënten: 1 kleine ossenworst, 2 schnitzels, plakje kaas, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel 1 klein ossenworstje over 2 schnitzels. Leg er kaas op en vouw beide schnitzels dicht. Steek vast met een cocktailprikker. Bestrooi met zout en peper. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel