Chocolade Fudge met Pinda’s

Chocolade Fudge met Pinda’s

Chocolade Fudge met Pinda's

IngrediĆ«nten: 1 blikje gecondenseerde melk, 350 gram pure chocolade, 30 gram boter, 75 gram pinda’s,

Doe in een pan met een dikke bodem 1 blikje (397 gram) gecondenseerde melk, 350 gram pure chocolade en 30 gram boter. Laat de chocolade op een laag vuur smelten. Hak 75 gram pinda’s fijn. Roer de pinda’s door het chocolademengsel. Giet het chocolademengsel in een bakje bekleed met bakpapier en strijk de bovenkant glad. Wanneer het voldoende afgekoeld is zet je het bakje met de chocolade fudge in de koelkast om het nog harder te krijgen. Als het voldoende hard is snij je er blokjes van. Smul ze!

0
(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Chocolade Fudge met Pinda’s

Laat een antwoord achter aan Anja van Heiningen Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top