Chocolade Fudge met Pinda’s

Chocolade Fudge met Pinda's

Ingrediënten: 1 blikje gecondenseerde melk, 350 gram pure chocolade, 30 gram boter, 75 gram pinda’s,

Doe in een pan met een dikke bodem 1 blikje (397 gram) gecondenseerde melk, 350 gram pure chocolade en 30 gram boter. Laat de chocolade op een laag vuur smelten. Hak 75 gram pinda’s fijn. Roer de pinda’s door het chocolademengsel. Giet het chocolademengsel in een bakje bekleed met bakpapier en strijk de bovenkant glad. Wanneer het voldoende afgekoeld is zet je het bakje met de chocolade fudge in de koelkast om het nog harder te krijgen. Als het voldoende hard is snij je er blokjes van. Smul ze!


2 reacties op “Chocolade Fudge met Pinda’s

  1. This is easy for Children to make with Adult help. Many will be happy and fun to make this, and happy to feast on what themselves have made! Thank you for sharing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat