Pitabroodjes met Kipfilet, Champignons en Pindasaus

Pitabroodjes met Kipfilet, Champignons en Pindasaus

Ingrediënten: 4 pitabroodjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel trassi, 1 theelepel tamarindepasta, 1 kipfilet, 200 gram champignons, pindasaus,

Aantal personen: 2

Bereid de pitabroodjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel trassi, 1 theelepel tamarindepasta, gemalen foelie en ketoembar tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak mee op hoog vuur tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Roer er een klein beetje pindasaus door. Warm even door. Snijd de pitabroodjes open en vul met het kip champignons mengsel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel