Pitabroodjes met Kipfilet, Champignons en Pindasaus

Pitabroodjes met Kipfilet, Champignons en Pindasaus

Ingrediënten: 4 pitabroodjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel trassi, 1 theelepel tamarindepasta, 1 kipfilet, 200 gram champignons, pindasaus,

Aantal personen: 2

Bereid de pitabroodjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel trassi, 1 theelepel tamarindepasta, gemalen foelie en ketoembar tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak mee op hoog vuur tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Roer er een klein beetje pindasaus door. Warm even door. Snijd de pitabroodjes open en vul met het kip champignons mengsel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat