Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie

Ingrediënten: rijst, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 kipfilet, 1 prei, 200 gram champignons, 400 ml kokosmelk, 1 maggiblokje, 1 theelepel kerriepoeder, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en 1 gesnipperde ui. Bak tot de ontbijtspek bijna knapperig is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk, 1 verkruimeld maggiblokje en 1 theelepel kerriepoeder toe. Breng even aan de kook en laat nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de rijst en gefruite uitjes. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *