Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie

Ingrediënten: rijst, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 kipfilet, 1 prei, 200 gram champignons, 400 ml kokosmelk, 1 maggiblokje, 1 theelepel kerriepoeder, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en 1 gesnipperde ui. Bak tot de ontbijtspek bijna knapperig is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk, 1 verkruimeld maggiblokje en 1 theelepel kerriepoeder toe. Breng even aan de kook en laat nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de rijst en gefruite uitjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel