Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie

Ingrediƫnten: rijst, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 kipfilet, 1 prei, 200 gram champignons, 400 ml kokosmelk, 1 maggiblokje, 1 theelepel kerriepoeder, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en 1 gesnipperde ui. Bak tot de ontbijtspek bijna knapperig is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk, 1 verkruimeld maggiblokje en 1 theelepel kerriepoeder toe. Breng even aan de kook en laat nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de rijst en gefruite uitjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat