Macaroni met Worst, Champignons en Tomaat

Macaroni met Worst, Champignons en Tomaat

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 2 braadworsten, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 maggiblokje,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 uitgeperste teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht en een beetje bruin is. Haal ondertussen het vel van 2 braadworsten af. Voeg de braadworsten toe en maak het met een spatel wat fijner. Voeg wanneer het worstvlees bruin is 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld maggiblokje toe. Laat de saus nog een minuut of 10 op middelhoogvuur pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel