Macaroni met Worst, Champignons en Tomaat

Macaroni met Worst, Champignons en Tomaat

Ingrediƫnten: macaroni, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 2 braadworsten, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 maggiblokje,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 uitgeperste teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht en een beetje bruin is. Haal ondertussen het vel van 2 braadworsten af. Voeg de braadworsten toe en maak het met een spatel wat fijner. Voeg wanneer het worstvlees bruin is 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld maggiblokje toe. Laat de saus nog een minuut of 10 op middelhoogvuur pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat