Balletjes in Tomatensaus


Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 12 gehaktballetjes, 2 tomaten, 500 ml gezeefde tomaat, 1 eetlepel suiker, zout,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm en 12 gehaktballetjes tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaat, 500 ml gezeefde tomaat en 1 eetlepel suiker toe. Roer goed door. Laat het geheel op middelhoog vuur de gehaktballetjes zachtjes pruttelen. Breng op smaak met een beetje zout. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>