Balletjes in Tomatensaus


Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 12 gehaktballetjes, 2 tomaten, 500 ml gezeefde tomaat, 1 eetlepel suiker, zout,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm en 12 gehaktballetjes tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaat, 500 ml gezeefde tomaat en 1 eetlepel suiker toe. Roer goed door. Laat het geheel op middelhoog vuur de gehaktballetjes zachtjes pruttelen. Breng op smaak met een beetje zout. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel