Zuurkoolrolletjes met Ham en Kaas

Zuurkoolrolletjes met Ham en Kaas

Ingrediënten: aardappelpuree, 4 plakjes ham, klein zakje zuurkool, 3 plakjes kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Schep de aardappelpuree in een ovenschaal. Verdeel de zuurkool over 4 plakjes wat dikker gesneden ham. Rol de ham op en leg de rolletjes op de aardappelpuree. Verdeel er 3 plakken kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel