Noodles met Rundvlees en Peultjes

Noodles met Rundvlees en Peultjes

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 knoflook, 1 theelepel sambal, 300 gram rundvleesreepjes, 1 rode paprika, 200 gram peultjes, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngeperst teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 300 gram rundvleesreepjes toe en bak de rundvleesreepjes toe. Voeg 1 gesneden rode paprika en 200 gram gesneden peultjes toe. Roerbak een paar minuten mee op hoog vuur. Voeg vervolgens 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel