Noodles met Rundvlees en Peultjes

Noodles met Rundvlees en Peultjes

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 knoflook, 1 theelepel sambal, 300 gram rundvleesreepjes, 1 rode paprika, 200 gram peultjes, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngeperst teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 300 gram rundvleesreepjes toe en bak de rundvleesreepjes toe. Voeg 1 gesneden rode paprika en 200 gram gesneden peultjes toe. Roerbak een paar minuten mee op hoog vuur. Voeg vervolgens 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>