Pasta met Spinazie, wortel en Gehakt

Pasta met Spinazie, wortel en Gehakt

In het kader maak eens dingen op uit de koelkast en diepvries een snelle pasta met van alles er in gemaakt.
Ingrediënten: pasta, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 200 gram gehakt 200 gram spinazie, 75 gram geraspte wortel, 1 tomaat, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml bouillon, scheutje tomatenketchup,

Aantal personen: 3

Kook de pasta beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 uitgeperst teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 200 gram diepvries spinazie en 75 gram geraspte wortel toe. Laat de spinazie ontdooien. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden tomaat, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml bouillon en een scheutje tomatenketchup toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel