Tomatensoep met Balletjes

Tomatensoep met balletjes

Ingrediënten: 1 Albert Heijn Verspakket voor tomatensoep met 1 blikje tomatenpuree, 1 ui, 1 wortel, 1 teentje knoflook, tijm, 750 gram roma tomaten, 2 blokjes rundvleesbouillon, 200 gram soepballetjes, macaroni,

Aantal personen: 4

Bak in hete olie 1 blikje tomatenpuree met 1 gesnipperde ui, 1 in kleine stukjes gesneden wortel, 1 fijngehakt teentje knoflook en de tijm tot de ui zacht is. Voeg 750 gram in blokjes gesneden tomaten en 750 ml water met 2 verkruimelde bouillonblokjes toe. Breng aan de kook, laat 15 minuten pruttelen. Haal de pan van het vuur en pureer tot een gladde soep met een staafmixer. Voeg 200 gram soepballetjes en wat macaroni toe. Laat het geheel nog een half uur zachtjes pruttelen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat