Spaghetti met Doperwten, Worteltjes in Romige Kaassaus

Spaghetti met Doperwten, Worteltjes in Romige Kaassaus

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, tijm, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 100 gram doperwten, 4 worteltjes, 125 ml kookroom, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm en 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 100 gram doperwten (diepvries) en 4 geschraapte en in plakjes gesneden worteltjes toe. Bak een vijf minuten mee. Voeg vervolgens 125 ml kookroom en 50 gram geraspte kaas toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel