Spaghetti met Doperwten, Worteltjes in Romige Kaassaus

Spaghetti met Doperwten, Worteltjes in Romige Kaassaus

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, tijm, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 100 gram doperwten, 4 worteltjes, 125 ml kookroom, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm en 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 100 gram doperwten (diepvries) en 4 geschraapte en in plakjes gesneden worteltjes toe. Bak een vijf minuten mee. Voeg vervolgens 125 ml kookroom en 50 gram geraspte kaas toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat