Couscous met Vegaballetjes en Spitskool

Couscous met Vegaballetjes en Spitskool

Ingredi├źnten: 1 ui, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel ketoembar (gemalen koriander) 300 gram spitskool, 1 pak vegaballetjes, couscous, 2 flinke eetlepels mangochutney,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel komijnpoeder en 1 theelepel ketoembar tot de ui zacht is. Voeg 300 gram in reepjes gesneden spitskool toe, roerbak mee tot de spitskool is geslonken. Bak ondertussen in een andere koekenpan de vegaballetjes bruin. Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep door de spitskool 2 flinke eetlepels mangochutney. Warm het geheel even door. Serveer de couscous met de spitskool en vegaballetjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat