Couscous met Vegaballetjes en Spitskool

Couscous met Vegaballetjes en Spitskool

Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel ketoembar (gemalen koriander) 300 gram spitskool, 1 pak vegaballetjes, couscous, 2 flinke eetlepels mangochutney,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel komijnpoeder en 1 theelepel ketoembar tot de ui zacht is. Voeg 300 gram in reepjes gesneden spitskool toe, roerbak mee tot de spitskool is geslonken. Bak ondertussen in een andere koekenpan de vegaballetjes bruin. Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep door de spitskool 2 flinke eetlepels mangochutney. Warm het geheel even door. Serveer de couscous met de spitskool en vegaballetjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel