Provençaalse Kip Krokant

Provençaalse Kip Krokant

Dit zakje had ik nog liggen om te testen. Eigenlijk had ik het bedacht met wraps en dergelijke, maar daar had ik eigenlijk geen zin in. Het werd dus een gewone kipfilet met de krokante laag van Maggi er omheen. Eigenlijk heel simpel om te maken (maar dat is kipfilet paneren met wat extra kruiden ook hoor).

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 ei, 1 zakje Maggi ovenkrokant kip Provençaal

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Kluts 1 ei en doe op een ander bord de inhoud van het zakje Maggi ovenkrokant kip provençaal. Haal de kipfilets eerst door het geklutste ei en vervolgens door de Maggi ovenkrokant. Leg de kipfilets op de bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er een salade en frietjes uit de Actifry bij gegeten. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat