Provençaalse Kip Krokant

Provençaalse Kip Krokant

Dit zakje had ik nog liggen om te testen. Eigenlijk had ik het bedacht met wraps en dergelijke, maar daar had ik eigenlijk geen zin in. Het werd dus een gewone kipfilet met de krokante laag van Maggi er omheen. Eigenlijk heel simpel om te maken (maar dat is kipfilet paneren met wat extra kruiden ook hoor).

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 ei, 1 zakje Maggi ovenkrokant kip Provençaal

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Kluts 1 ei en doe op een ander bord de inhoud van het zakje Maggi ovenkrokant kip provençaal. Haal de kipfilets eerst door het geklutste ei en vervolgens door de Maggi ovenkrokant. Leg de kipfilets op de bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er een salade en frietjes uit de Actifry bij gegeten. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel