Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen

Dit stond eigenlijk helemaal niet op de planning, maar als ze dan toch open zijn op nieuwjaarsdag dan moet je het toch eens proberen en eindelijk kon Britt ook eens een keer mee kiezen (en eten). Wat namen we eigenlijk allemaal mee?

Drie combinatiemenu’s met saté die bestonden uit: nasi, pikante nasi en Chinese bami. Erbij ajam kerrie (kipfilet in kerriesaus), daging smoor (rundvlees in ketjapsaus), daging redang (rundvlees in romige kokossaus), babi ketjap (varkensvlees in zoete keptjap saus), babi rietjak (varkensvlees in pikante saus) en Indische gehaktballetjes in pindasaus. De bijgerechten waren atjar tjampoer, atjar ketimoen en sayoer lodeh.

In ieder geval een goed en lekker begin van 2014!

Toko Sin
Traay 153B
3971 GE Driebergen
Tel: 0343-521985


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel