Couscous met Runderstoof

Couscous met Runderstoof

Ingrediënten: 400 gram rundvlees, zout, peper, 2 uien, 250 gram worteltjes, 2 theelepels komijnpoeder, 1/2 eetlepel speculaaskruiden, snuf chilipeper, 1 eetlepel bloem, 300 ml bouillon, tuttifrutti, couscous,

Aantal personen: 3

Snijd 400 gram rundvlees in blokjes. Bestrooi met peper en zout. Bak het rundvlees in een paar minuten bruin. Schep het vlees uit de pan en houd het even apart. Bak in het achtergebleven 2 gesnipperde uien tot de uien bijna zacht zijn. Voeg 250 gram geschraapte en in stukjes gesneden wortels toe en bak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens 2 theelepels komijnpoeder, 1/2 eetlepel speculaaskruiden en een snuf chilipeper toe. Bak kort mee. Doe het vlees weer terug in de pan. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak een minuut mee. Voeg vervolgens 300 ml bouillon toe. Breng het geheel aan de kook. Laat het vervolgens met de deksel schuin op de pan 1 1/2 op laag vuur pruttelen. Voeg op het laatst nog wat tuttifrutti toe en warm het even mee. Maak de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Serveer de runderstoof met de couscous. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat