Rode Kool met Schnitzels in Champignonroomsaus

Rode Kool met Schnitzels in Champignonroomsaus

De rode kool is niet zo spannend in dit recept, de schnitzels in champignonroomsaus wel.
Ingrediƫnten: 2 schnitzels, 250 gram champignons, tijm, witte wijn, 250 ml kookroom, 2 eetlepels chilisaus, zout,

Aantal personen: 3

Snijd 2 schnitzels in reepjes. Bak de schnitzelreepjes aan in hete boter tot het een beetje bruin wordt. Schep de schnitzelreepjes uit de pan en houd het even apart. Bak in de achtergebleven boter 250 gram in plakjes gesneden champignons met wat tijm toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 250 ml kookroom en 2 eetlepels chilisaus. Breng op smaak met wat zout. Doe de schnitzelreepjes terug bij de saus en warm het geheel goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat