Karbonade met aardappeltjes en sla

Karbonade met aardappeltjes en sla

Na de wandeling op het strand van Scheveningen hadden we eigenlijk gedacht om nog een lekkerbekje te halen om mee te nemen naar huis. Met ons dachten dat nog meer mensen en net voor onze neus werden de laatste drie lekkerbekjes verkocht. Op naar een volgende viszaak, lange rij en bij die daarop ook. Dus geen lekkerbekje voor ons, maar karbonade met kaas, salade en aardappeltjes. Ach we hadden dan ook al een brownie op

Brownie bij Columbus Scheveningen

Die hebben we samen met een warme chocomel met slagroom gegeten (en gedronken) bij Columbus Scheveningen, waar het enorm druk was (we hadden net een van de laatste tafeltjes toen we binnen kwamen). In ieder geval een lekker dagje zo.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat