Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Champignons in Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet,Courgette en Champignons in Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, tijm, 1 kipfilet, 1/2 courgette, 125 gram champignons,500 ml gezeefde tomaat, 1 eetlepel ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1/2 in blokjes gesneden courgette en 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de courgette en champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 500 ml gezeefde tomaat en 1 eetlepel ketjap manis toe. Breng eventueel op smaak met wat zout. Laat ongeveer 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Doe er op je bord wat geraspte kaas bij. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>