Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Champignons in Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet,Courgette en Champignons in Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, tijm, 1 kipfilet, 1/2 courgette, 125 gram champignons,500 ml gezeefde tomaat, 1 eetlepel ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1/2 in blokjes gesneden courgette en 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de courgette en champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 500 ml gezeefde tomaat en 1 eetlepel ketjap manis toe. Breng eventueel op smaak met wat zout. Laat ongeveer 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Doe er op je bord wat geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat