Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Champignons in Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet,Courgette en Champignons in Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, tijm, 1 kipfilet, 1/2 courgette, 125 gram champignons,500 ml gezeefde tomaat, 1 eetlepel ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1/2 in blokjes gesneden courgette en 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de courgette en champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 500 ml gezeefde tomaat en 1 eetlepel ketjap manis toe. Breng eventueel op smaak met wat zout. Laat ongeveer 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Doe er op je bord wat geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel