TapAsia in Ede

TapAsia in Ede leegbordje TapAsia in Ede sushi

Tweede kerstdag vierden we met de ouders van Michel, Britt en haar moeder en natuurlijk ik en Michel. Voor het eerst deden we aan kleine cadeautjes met kerst en wat een berg lag er op tafel! In ieder geval ga ik binnenkort Duitse appel-karamelkoekjes bakken en worden de vogeltjes bij ons buiten verwend. Na het uitpakfestijn zijn we gaan eten bij Tapasia. Een restaurant waar je steeds kleine hapjes besteld en vanalles met elkaar deelt.

TapAsia in Ede beefsalade TapAsia in Ede ijsje

Net als de vorige keer stond er nu ook weer van alles op tafel, sushi, salades, vis, vlees, nasi, bami, mihoen. Noem maar een Aziatisch gerecht op of het stond op tafel. Het menu werd afgesloten met een ijsje. Vanille-ijs met slagroom, aardbei en chocoladesaus. Het was weer erg lekker!

Tapasia
Maandereind 109
6711 AB Ede
Tel: 0318-613457


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel