Kerstgourmet

Kerstgourmet

Eerste kerstdag is het vaak bij ons traditioneel gourmetten bij mijn vader. Deze keer jammer genoeg in een klein gezelschap. Mijn vader, ik en Michel. Mijn broer en zijn vriendin konden helaas niet en mijn agenda voor tweede kerstdag was ook al bezet met een afspraak die ik weer niet kon verzetten. Volgend jaar wellicht weer met zijn allen! In ieder geval stond er weer genoeg lekkers op tafel, en zoals elk jaar ook weer veel te veel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel