Kettle Chips Salade

Kettle Chips Salade

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, Kettle chips sea salt & crushed black pepper, sla, 1 tomaat, atjar tjampoer,

Aantal personen: 2

Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek langzaam uit tot het bijna knapperig is. Doe op een bord wat Kettle chips sea salt & crashend black pepper. Verdeel sla over de borden en doe er in blokjes gesneden tomaat en wat atjar tjampoer naar smaak bij en voilà de salade is klaar! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel