Ingepakt Tartaartje

Ingepakt Tartaartje

Ingrediënten: 3 plakjes bladerdeeg, 2 tartaartjes, 2 snoeptomaatjes, 1 snoeppaprikaatje, geraspte kaas, gedroogde Provençaalse kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 3 plakjes bladerdeeg. Leg op twee vellen bladerdeeg elk 1 tartaartje. Leg op elk tartaartje in plakjes snoeptomaat en stukjes snoeppaprika. Leg een klein stuk bladerdeeg over de tartaartjes en vouw het bladerdeeg er vervolgens goed omheen. Leg de bladerdeegpakketjes in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas en gedroogde Provençaalse kruiden over. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel