Pasar Malam in de Bush van Burgers Zoo

Kerstverlichting in Burgers Zoo

Vandaag zijn we naar de Winter Pasar Malam in Burgers Zoo geweest samen met Michel, Britt en mijn vader. Het park was langer open vanwege de pasar en dat betekende ook speciaal verlichte paden en kijkjes achter de schermen van de Ocean, de stallen van de olifanten en zebra’s. Heel leuk. Natuurlijk hebben we op de pasar ook gegeten.

Saté van Warung Gina Indisch Buffet van Bush restaurant
Zo zijn we bij Warung Gina begonnen met kipsaté en later na de rondleidingen etc zijn we naar het bush restaurant. Het hoofd van die keuken is zelf Indische en er was nu ter gelegenheid van de Pasar een Indisch buffet. Je kon dus van alles nemen en dat hebben we ook gedaan. redang, ajam, tempeh, sambal boontjes en bami. Het was leuk en lekker, zeker een grappige ervaring om in de bush van een sateetje te genieten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel