Worstjesstoof op Zuiderse tour

Worstjesstoof op Zuiderse tour

Ingrediënten: 6 chipolataworstjes, 2 uien, 1 teentje knoflook,75 ml water, 2 eetlepels ras-el-hanout, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 50 gram gedroogde pruimen (uit een zak tutti frutti bijvoorbeeld)

Aantal personen: 2

Bak de chipolataworstjes rondom bruin. Voeg 2 in ringen gesneden uien en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak ongeveer 10 minuten mee tot de uien zacht zijn. Meng ondertussen 75 ml water met 2 eetlepels ras-el-hanout. Voeg dit toe aan de uien. Roer even door. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld bouillonblokje en 50 gram fijngesneden gedroogde toe. Roer alles door. Laat het geheel ongeveer 10 minuten pruttelen. Serveer bijvoorbeeld met aardappelpuree. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat