Worstjesstoof op Zuiderse tour

Worstjesstoof op Zuiderse tour

Ingrediënten: 6 chipolataworstjes, 2 uien, 1 teentje knoflook,75 ml water, 2 eetlepels ras-el-hanout, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 50 gram gedroogde pruimen (uit een zak tutti frutti bijvoorbeeld)

Aantal personen: 2

Bak de chipolataworstjes rondom bruin. Voeg 2 in ringen gesneden uien en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak ongeveer 10 minuten mee tot de uien zacht zijn. Meng ondertussen 75 ml water met 2 eetlepels ras-el-hanout. Voeg dit toe aan de uien. Roer even door. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld bouillonblokje en 50 gram fijngesneden gedroogde toe. Roer alles door. Laat het geheel ongeveer 10 minuten pruttelen. Serveer bijvoorbeeld met aardappelpuree. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel