Huisgemaakt Patatje Kapsalon

Huisgemaakte Patatje Kapsalon

Ingrediƫnten: 700 gram verse friet, 2 kipfilets, shoarmakruiden, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 2 tomaten, gerapte kaas, ijsbergsla, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de verse friet met 1 eetlepel olie ongeveer 15 minuten in de Actifry. Snijd 2 kipfilets in blokjes. Bestrooi met shoarmakruiden. Bak de kipfilet bruin in hete boter. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika, 1 in reepjes gesneden gele paprika en 2 in blokjes gesneden tomaat toe en bak even mee. Doe de gebakken friet in een ovenschaal. Verdeel de kipfilet en groenten over de friet. Strooi er vervolgens geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Verdeel over je bord gesneden ijsbergsla en voeg knoflooksaus naar eigen smaak toe.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat