Huisgemaakt Patatje Kapsalon

Huisgemaakte Patatje Kapsalon

Ingrediënten: 700 gram verse friet, 2 kipfilets, shoarmakruiden, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 2 tomaten, gerapte kaas, ijsbergsla, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de verse friet met 1 eetlepel olie ongeveer 15 minuten in de Actifry. Snijd 2 kipfilets in blokjes. Bestrooi met shoarmakruiden. Bak de kipfilet bruin in hete boter. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika, 1 in reepjes gesneden gele paprika en 2 in blokjes gesneden tomaat toe en bak even mee. Doe de gebakken friet in een ovenschaal. Verdeel de kipfilet en groenten over de friet. Strooi er vervolgens geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Verdeel over je bord gesneden ijsbergsla en voeg knoflooksaus naar eigen smaak toe.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel