Gehaktbrood van de Appie

Gehaktbrood van de Appie

Het leek me zo handig even in de oven en klaar, makkelijk na een drukke werkdag. Niet dus, als ik ergens niet goed in ben is opletten hoe lang iets in de oven moet. Een uur dus… en dan moet de oven ook nog eens voorverwarmen… Dat duurde en duurde dus… Was het lekker, nee, volgende keer toch maar eens zelfmaken, minder zout gebruiken etc…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel