Zuurkool met Veluwse Rookworst

Zuurkool met Veluwse Rookworst

Dan rijdt trein nummer 1 net voor je neus weg (maar ach dat gebeurt vaker), krijgt trein nummer 2 vertraging en zo’n grote vertraging dat hij niet meer rijdt en moet je opeens een sprintje maken van spoor 14 naar spoor 4 door alle drukte heen wat zo’n bouwput meebrengt op Utrecht Centraal. Kortom met vertraging dus toch nog thuis gekomen. Ach ja, ik ben het inmiddels al wel gewend, het schijnt dat het lijntje waar ik op reis nummer 2 staat van lijnen met de meeste vertragingen.

Daarom werd het vandaag dus een makkelijke maaltijd: zuurkoolstamppot met een Veluwse rookworst en jus. Lekker toch met dit kouder wordende weer?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat