Zuurkool met Veluwse Rookworst

Zuurkool met Veluwse Rookworst

Dan rijdt trein nummer 1 net voor je neus weg (maar ach dat gebeurt vaker), krijgt trein nummer 2 vertraging en zo’n grote vertraging dat hij niet meer rijdt en moet je opeens een sprintje maken van spoor 14 naar spoor 4 door alle drukte heen wat zo’n bouwput meebrengt op Utrecht Centraal. Kortom met vertraging dus toch nog thuis gekomen. Ach ja, ik ben het inmiddels al wel gewend, het schijnt dat het lijntje waar ik op reis nummer 2 staat van lijnen met de meeste vertragingen.

Daarom werd het vandaag dus een makkelijke maaltijd: zuurkoolstamppot met een Veluwse rookworst en jus. Lekker toch met dit kouder wordende weer?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel