Rijst met Kip, Paprika en Prei in Kerriesaus

Rijst met Kip, Paprika en Prei in Kerriesaus

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 2 preien, 300 ml kokosmelk, koenjit, kerriepoeder, zout,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 theelepel sambal en 1 uitgeperst teentje knoflook toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika en 2 in ringen gesneden preien toe. Bak tot de paprika een beetje zacht begint te worden. Voeg vervolgens 300 ml kokosmelk toe. Breng op smaak met koenjit, kerriepoeder en wat zout. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel