Rollade met Ham en Kaas en Champignonsaus

Rollade met Ham en Kaas en Champignonsaus Rollade met Ham en Kaas en Champignonsaus

Ingrediënten: 1 rollade, ham, kaas, 250 gram champignons, 250 ml kookroom, zout, peper,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de rollade rondom bruin. Leg in een ovenschaal. Zet de rollade ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen de champignonsaus. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons in het braadvet van de rollade tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom toe. Breng kort aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de rollade in plakjes. Leg de plakjes rollade afgewisseld met plakjes ham en kaas terug in de ovenschaal. Verdeel de champignonsaus er over. Zet de ovenschaal nog 30 minuten terug in de oven zodat de rollade helemaal gaar is. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel