Rollade met Ham en Kaas en Champignonsaus

Rollade met Ham en Kaas en Champignonsaus Rollade met Ham en Kaas en Champignonsaus
Ingrediënten: 1 rollade, ham, kaas, 250 gram champignons, 250 ml kookroom, zout, peper,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de rollade rondom bruin. Leg in een ovenschaal. Zet de rollade ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen de champignonsaus. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons in het braadvet van de rollade tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom toe. Breng kort aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de rollade in plakjes. Leg de plakjes rollade afgewisseld met plakjes ham en kaas terug in de ovenschaal. Verdeel de champignonsaus er over. Zet de ovenschaal nog 30 minuten terug in de oven zodat de rollade helemaal gaar is. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat