Chipolata Worstenbroodje

Chipolata worstenbroodje

Ingrediënten: 4 runder-chipolataworstjes, 2 flinke uien, tijm, 1/2 eetlepel donkere basterdsuiker, 1 eetlepel azijn, 1 ciabattabrood, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak 4 chipolataworstjes rondom bruin. Haal uit de pan, snij de worstjes in tweeën en houdt het even apart. Bak in de achtergebleven boter 2 in ringen gesneden uien met wat tijm, 1/2 eetlepel donkere basterdsuiker en 1 eetlepel azijn op zacht vuur in ongeveer 20 minuten zacht. Leg de worstjes de laatste 10 minuten terug in de pan.

Bak ondertussen de ciabatta 6 minuten in de voorverwarmde oven. Snij de ciabatta open. Beleg de ciabatta eerst met de gebakken uien en vervolgens met de chipolataworstjes. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ciabatta nog even terug in de oven zodat de kaas kan smelten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel