Sinter- Kerstdiner

Sinter- Kerstdiner Albert Heijn coquilles in st-jacobsschelp met romige champagnesaus albert heijn

Oké, Sinterklaas is nog niet het land uit en nu al de kerstborden op tafel? Ja! Je haalt natuurlijk alles uit de kast als je getrakteerd wordt op een heus driegangen menu, gewoon thuis van Albert Heijn. Het driegangen menu wat bij ons op tafel stond bestond namelijk uit de feestfavorieten van de Albert Heijn. Kijk mee voor het volledige ‘sinter- kerstmenu’.

Het voorgerecht: AH luxe coquilles in st. jakobsschelp met een romige champagnesaus.

Sinter- Kerstdiner rosbief met wintergroenten en schorseneer met romige kaassaus albert heijn

Het hoofdgerecht: AH luxe rosbief met wintergroenten en het bijgerecht: AH ovenklare schorseneer met romige kaassaus.
amandelcakejes met amarenekers, zeezout & karamel amandelen en zachte maple fudge albert heijn

Het nagerecht: AH luxe amandelcakejes met amarenekers met erbij nog de AH zeezout & karamel amandelen en AH zachte maple fudge.

Ons oordeel? Het beloofd wat te worden met de kerstdagen. Zeker als je niet lang in de keuken wilt staan. Het is een kwestie van op tijd in de oven doen, wachten, opdienen en lekker eten. Naast deze feestfavorieten bestaat het kerstassortiment uit zo’n 150 andere feestfavorieten. Dat wordt dus nog keuzes maken zo voor de kerstdagen. Vanaf 6 december kan je die keuzes al gaan maken, dan ligt namelijk Alles voor kerst van Albert Heijn bij je op de mat met het lekkers van de Albert Heijn en de cadeautjes van Bol.com. Enne ga je in de keuken staan? De Allerhande is vanaf 6 december ook weer verkrijgbaar en te downloaden en echt hij is weer superdik!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel