Pizza met Champignons en Pancetta

Pizza met Champignons en Pancetta

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 125 gram champignons, pizzadeeg met tomatensaus, 50 gram pancetta, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 uitgeperst teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram plakjes champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Laat het geheel een beetje afkoelen. Bekleed ondertussen een ingevette bakplaat met bakpapier. Verdeel het pizzadeeg over de bakplaat en smeer de tomatensaus er over. Beleg de pizza met 50 gram plakjes pancetta. Verdeel de ui en champignons over de pizza en vervolgens de geraspte kaas. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel