Rijst met Kapucijners en Champignons

Rijst met Kapucijners en Champignons

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 125 gram champignons, 1 potje jonge kapucijners (veldertjes), scheutje tomatenketchup, scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 uitgeperst teentje knoflook met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 potje kapucijners (uitgelekt) met een scheutje tomatenketchup, een scheutje chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel nog zo’n 10 minuten door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel