Rijst met Doperwten en Worteltjes in Ketjapsaus

Rijst met Doperwten en Worteltjes in Ketjapsaus

Rijst met Doperwten en Worteltjes in Ketjapsaus

Ingrediƫnten: rijst, 250 gram gehakt, 1 pot doperwten en worteltjes, 1/2 pot Samasaya manis pedis saus,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 pot doperwten en worteltjes (uitgelekt) toe. Warm even mee. Voeg vervolgens 1/2 pot Samasaya manis pedis saus toe en warm het geheel door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(799 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

4 thoughts on “Rijst met Doperwten en Worteltjes in Ketjapsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top