Ajam Ketjap

Ajam Ketjap

Wat nu babi ketjap? Je hoeft het toch niet persé altijd met varkensvlees klaar te maken? Vandaag had ik namelijk een pakje boemboe voor babi ketjap. In plaats van varkensvlees heb ik 1 in blokjes gesneden kipfilet gebakken. Er een pak macaronigroenten erbij gedaan. Even gewokt en vervolgens de boemboe met wat water erbij gedaan. Even warm maken en met rijst erbij opeten. Simpel toch?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel