Simpele Macaroni a la Britt

Simpele Macaroni a la Britt

Britt wilde vandaag koken en had gewoon zin in simpele macaroni. Natuurlijk moet je koken wat je lekker vindt, wij eten het wel op!

Ingrediënten: macaroni, zout, 3 uien, tijm, kerriepoeder, 300 gram ham, tomatenketchup, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 3 gesnipperde uien met wat tijm en kerriepoeder tot de uien zacht zijn. Voeg 300 gram in blokjes gesneden ham toe en warm het geheel goed door. Serveer met de macaroni. Voeg op je bord tomatenketchup en geraspte kaas naar smaak toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel