Aardappelschotel met Courgette en Rauwe Ham

Aardappelschotel met Courgette en Rauwe Ham

Eigenlijk had ik bedacht om courgette met pasta te gaan eten, maar dan ga je koken en dan heb je gewoon geen zin in pasta. Dat kan! Dan maar met aardappelschijfjes aan de gang en dat bleek erg lekker.

Ingrediƫnten: 450 gram aardappelschijfjes, 2 uien, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 theelepel kurkuma, 1 courgette, 150 gram rauwe ham, zout,

Aantal personen: 3

Bak 450 gram aardappelschijfjes goudbruin in hete boter. Bak in een andere pan 2 gesnipperde uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook, wat tijm en 1 theelepel ketoembar tot de uien zacht zijn. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 150 gram in reepjes gesneden rauwe ham toe. Bak tot de courgette gaar is. Schep vervolgens de aardappelschijfjes bij de courgette. Breng op smaak met wat zout en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel