Spaghetti met Doperwten en Spinazie in Tomatensaus

Spaghetti met Doperwten en Spinazie in Tomatensaus

Ken je dat, dat je denkt dat er genoeg in een pak zit maar dat niet zo is? Ik had dat met de diepvriesdoperwten, dat was wat weinig. Dan maar spinazie erbij en eigenlijk was een slimme keuze.

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 ui, tijm, 2 braadworsten, 75 gram doperwten, 200 gram spinazie, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met een beetje zout. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Haal het vel van 2 braadworsten en snijd de braadworsten in stukjes. Bak het worstvlees bruin. Voeg 75 gram doperwten en 200 gram spinazie (beide uit de diepvries) toe en roerbak mee tot het beide ontdooit is. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree en 1 eetlepel suiker toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti en wat geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel