Tortellini met Paprika in Romige Kaassaus

Tortellini met Paprika in Romige Kaassaus

Ingrediënten: 1 zakje tortellini met kaasvulling, 2 uien, 1/2 eetlepel venkelzaad, 2 rode paprika’s, 250 ml kookroom, 75 gram geraspte belegen kaas, zout

Aantal personen: 3

Kook de tortellini beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 2 gesnipperde uien met 1/2 eetlepel venkelzaad tot de uien zacht zijn. Voeg 2 in blokjes gesneden rode paprika toe en bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 250 ml kookroom en 75 gram geraspte belegen kaas toe. Laat de kaas smelten in de saus. Serveer met de tortellini. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel