Rijst met Kipfilet, Champignons en Paprika in Romige Pindasaus

Rijst met Kipfilet & Paprika in Romige Pindasaus

Eindelijk weer normaal gekookt en dat mocht ook wel weer na een rommelige week waarin weinig gekookt werd. Rijst met kip in romige pindasaus werd het. Smullen.

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 250 ml kokosmelk, 2 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus, 1 blokje kippenbouillon,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kokosmelk, 2 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel chilisaus en 1 verkruimeld blokje kippenbouillon toe. Laat de saus op middelhoog vuur iets inkoken. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *