Lunchgarden in Turnhout

Lunchgarden in Turnhout balletjes in tomatensaus Lunchgarden in Turnhout chocomousse
Hoe verder we richting het zuiden gingen hoe regenachtiger het werd, we waren richting Turnhout omdat het wel weer eens tijd werd om een Belgische supermarkt te bezoeken. Dit keer zijn we dus naar Turnhout geweest en zijn we alleen naar de Carrefour en Delhaize geweest. Het was te regenachtig om naar het centrum van Turnhout te gaan. In ieder geval heb ik weer leuke dingen gescoord in beide supermarkt, sowieso de Vlaamse magazines en het Goshua caramel toetje, maar ook gekker dingen zoals 7Up cherry en thee in Nespresso capsules (die ga ik straks uitproberen in een goed gespoelde Nespresso machine, ben benieuwd!).

Omdat we er rond lunchtijd waren moesten we ook ergen lunchen. Dat hebben we gedaan bij Lunchgarden, een soort La Place idee met counters en dergelijke. Allebei namen we de balletjes in tomatensaus en als toetje een chocolademousse. Het was geen haute cuisine, maar het was wel lekker. Wat ons opviel was dat het restaurant zo keurig schoon was.

Lunchgarden
Parklaan 80
2300 Turnhout (België)
Tel: (0032)(0)14-478882


1 reactie op “Lunchgarden in Turnhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel