IKEA in Amersfoort

Ikea balletjes

Vandaag zijn we samen met Britt en haar moeder op zoek gegaan naar haar verjaardagscadeau bij IKEA in Amersfoort. Natuurlijk moesten we gewoon werken vandaag en konden we pas na het werk richting IKEA vertrekken. Handig is dan om daar wat te eten. Uiteraard kozen Michel, Britt en ik voor de Zweedse balletjes en daarna een chocolademousse. Esther koos de sate en een yoghurt met bessen als toetje. Grappig detail, het vlaggetje op de borden was geen Zweeds vlaggetje meer maar een Nederlands vlaggetje.

IKEA Amersfoort
Euroweg 101
3825 HB Amersfoort


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel