Worstjes in Deeg

Worstjes in Deeg

Ingrediënten: 150 gram bloem, 150 ml melk, 100 ml water, 2 eieren, 2 theelepels mosterd, snuf zout, 4 runderbraadworsten, 8 plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak een beslag van 150 gram bloem, 150 ml melk, 100 ml water, 2 eieren, 2 theelepels mosterd en snuf zout. Mix tot een glad beslag met een mixer. Laat het beslag even rusten. Haal het vel van 4 runderbraadworsten. Omwikkel elke braadworst elk met 2 plakjes ontbijtspek. Leg de worstjes in een ovenschaal. Giet het beslag over de worsten. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel