Worstjes in Deeg

Worstjes in Deeg

Ingrediënten: 150 gram bloem, 150 ml melk, 100 ml water, 2 eieren, 2 theelepels mosterd, snuf zout, 4 runderbraadworsten, 8 plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak een beslag van 150 gram bloem, 150 ml melk, 100 ml water, 2 eieren, 2 theelepels mosterd en snuf zout. Mix tot een glad beslag met een mixer. Laat het beslag even rusten. Haal het vel van 4 runderbraadworsten. Omwikkel elke braadworst elk met 2 plakjes ontbijtspek. Leg de worstjes in een ovenschaal. Giet het beslag over de worsten. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>